Pe Simona am cunoscut-o la un curs de marketing, am fost chiar si colege de camera si am putut observa determinarea cu care vroia sa isi urmeze visul: proiectul ei de suflet IESIDINCEATA.ro, locul unde putea sa puna in aplicare cele doua pasiuni pe care le avea mica: psihologia si scrisul. Sa citesti acest blog este ca si cum ai umbla cu capul in norii plini de posibilitati, in timp ce stai cu picioarele bine infipte in realitate!

Theona Balan - Autoare "Femeia de succes: calatoria ta de la prapastie spre fericire"Cand am inceput sa vorbesc cu Simona a fost de parca ne cunosteam deja de-o viata. A inceput sa imi povesteasca despre ea si eu deveneam din ce in ce mai fascinata. Pentru ca nu vorbea doar despre ea, ci despre ceea ce face si despre planurile ei de viitor. Un lucru sigur: Simona isi doreste sa ajute! Reuseste asta si va reusi in continuare. Pentru ce e un specialist bine pregatit, un om trecut prin multe experiente si, nu in cele din urma, un suflet nobil care doreste binele celor din jur! Nu voi inceta niciodata sa urmaresc munca Simonei!

Cristina Ivan – Fondator "Ploiestiul in culori" 

Mă bucur sa vad atata determinare in initiativa ta cu site -ul si am convingerea ca mesajul tau va inspira oameni de pretutindeni care se simt invaluiti in ceata in aceasta perioada a vietii lor.

Laura State - Arhitect, Fondator "Stillise interiors"Se spune ca ai nevoie de o viata de om pentru a cunoaste pe cineva. Exista insa varianta sa te uiti la ce scrie si cum scrie. Este suficient sa citesti cateva din articolele scrise de Simona pentru a-ti da seama de o parte din cine este. Sa-ti dai seama ca incurajeaza bunatatea, compasiunea, iubirea si mai ales sa te bucuri de viata. Ea este acolo cu un mic ajutor in momentele de rascruce, gata oricand sa puna umarul sa iesi din ceata. Respect maxim pentru tot ceea ce faci.

Sorin Ioan Mihu - evolutiaperfecta.roSimona este o femeie care a inteles ca viata inseamna mai mult decat ceea ce vedem in jurul nostru, decat ceea ce suntem invatati sa facem si sa gandim. Ea a avut curajul sa porneasca pe drumul descoperirii de sine, sa se uite in interiorul ei si sa se intrebe "Cine sunt eu?" O admir pe Simona pentru determinarea cu care cauta raspunsuri in interiorul ei si pentru dedicarea de a-i ajuta si pe altii sa "iasa din ceata". Este o femeie plina de resurse, o licarire de lumina in mijlocul intunericului in care multi dintre noi s-au trezit atunci cand s-au oprit din agitatia vietii cotidiene si s-au intrebat "De ce fac tot ceea ce fac?" Simona a invatat sa gaseasca raspunsurile in interiorul ei si te poate ajuta si pe tine sa faci acelasi lucru. O recomand din tot sufletul pe Simona. Are multe lucruri frumoase sa iti arate despre tine, iar daca simti sa faci aceasta calatorie de autodescoperire alaturi de ea, sunt sigura ca ea va fi raza de lumina ce iti va ghida pasii catre Tine."

Andreea Dumitru - femeieimplinita.com

 

Ce spun cititorii:

Aveam tot ce-mi trebuia ca sa fiu fericita. Practic eram intr-un vid existential. Cautam fericirea. Am gasit un articol despre fericire care avea un link spre site-ul Simonei. Am inceput să citesc. Am început o calatorie in interiorul meu. Am fost ghidată de Simona. Nu am acceptat uşor mesajul ei. Am inteles ca vocatia mea este sa fiu medic. Uitasem acest lucru in goana dupa diplome. Comunicam cu Simona si astfel reuseam sa exprim o parte din gândurile mele. Observam ca pe masura ce citesc si aplic ceea ce citesc gandurile mele se limpezesc si se disciplineaza. Din nevoia mea de exprimare am inceput proiectul Parinti Fericiti. Acum imi spun mereu ca sunt exact acolo unde trebuie să fiu. Multumesc Simona

Valentina Racaru Dumitrana

 

Chiar trec printr-o perioada cu emotii inabusite, contradictorii, perioada in care nu stiu daca trebuie sa inclin balanta spre "asa-mi doresc" sau spre "asa se cade". E o reala incantare ca cineva sa iti spuna pe "romaneste" ce este normal, fara fraze pompoase.

Luminita C.

 

Iti multumesc pentru tot. Citesc tot ce scrii si imi place ce faci. Este incantator ca esti o fiinta sensibila, un suflet bun si incerci sa-i ajuti pe altii.

Vlad P.

 

Inainte de-a te intalni" mi s-a pus o ceata pe creier"! Tu ai venit din departari sa confirmi aceasta stare si sa incerci sa ajuti, sa incerci sa indepartezi, sa risipesti ceata! Am inteles ca nu sunt singura, ceata exista, au strabatut-o si altii si se poate trece prin ea spre lumina... te-am gasit, ti-am scris si de cele mai multe ori, anticipezi raspunsurile prin articolele tale. Nu stiu daca esti "medium" sau intuiesti traseul meu deoarece e un drum pe care l-ai strabatut si tu si stii cam ce urmeaza, oricum ar fi e bine!

Cornelia G.

 

O prietena mi te-a "recomandat", transmitandu-mi link-ul tau. I-am multumit si ei ca s-a gandit sa imparta bucuria de-a te citi cu mine, si-ti multumesc si tie pentru ca.... ai picat intr-un moment in care.... m-ai scos din ceata! Inspiratie!

Valentina O.