bijuterii de argint

De ce sa porti bijuterii de argint

Toate femeile aleg sa poarte bijuterii de argint deoarece, in acest fel, se incadreaza in tendinte si, in acelasi timp, reprezinta mereu o modalitate de a fi in pas cu moda. Desi moda se afla in continua schimbare, bijuteriile Belatriz nu vor fi niciodata demodate si, s-a demonstrat ca, de-a lungul timpului, acestea au ramas printre accesoriile cele mai preferate de catre femei.

In prezent, pe piata exista o gama variata de bijuterii de argint. De la clasicele si simplistele seturi si pana la modelele cele mai complexe si minutios realizate, arta de a realiza bijuterii de argint este, fara doar si poate, una fascinanta. Argintul este un amestec format din 92% argint pur si 7,2 % cupru. In ultima perioada, acest material a castigat teren in fata aurului, astfel incat, tot mai multe persoane sunt mai predispuse sa aleaga achizitionarea unor bijuterii de argint in detrimentul bijuteriilor din aur. Unitatea de masura a argintului nu este una asemanatoare karatului. Cea mai valoroasa bijuterie din argint este aceea care este formata din argint de puritate 92.5%, adica cea care are stantata cifra 925.

Bijuteriile de argint ar trebui purtate fie si doar pentru fascinanta lor istorie. Denumirea de “argint” provine din limba latina si se traduce “alb si stralucitor”. Primele mine de argint au existat in indepartatul an 4000 in.Hr, in Anatolia adica in Turcia de astazi. In istorie, cei care au indragit foarte mult bijuteriile de argint au fost persanii. Argintul a mai fost extras si de catre alte numeroase popoare si aici amintim de: fenicieni, romani, spanioli, greci si cartaginezi. Asadar, in urma unei istorii atat importante a argintului, accesorizarea cu bijuterii de argint nu poate fi decat un lucru ce trebuie apreciat. O femeie care poarta bijuterii de argint isi pune in valoare feminitatea si, cu siguranta, feed-backul celor din jur va fi unul pozitiv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *