Tendințe în modă imposibil de trecut cu vederea!

Cu toții știm că moda este cel mai imprevizibil fenomen. Se schimbă de la an la an cât ai clipi. Nici nu mai știi ce haine să îți cumperi ca să îți rămână în garderobă și anul următor. Sunt tendințe în modă care te surprind deseori prin originalitatea și creativitatea de care dau dovadă designerii.

Am avut deosebita oportunitate de a primi cadou de la un coleg de muncă o invitație la o prezentare de modă din Londra. Am fost extrem de entuziasmată când am văzut-o așezată pe birou într-o dimineață. Mi-a sărit instant somnul, cafeaua parcă nu mai era atât de importantă, iar eu nu mă mai puteam opri din zâmbit. Știa cât de pasionată sunt de fashion și cum ziua mea de naștere se apropia, a vrut să mă surprindă: și i-a ieșit cu siguranță!

Vă dați seama că pentru weekendul cu pricina a trebuit să fac un adevărat reserch de tendințe în modă. Nu mă puteam prezenta oricum la eveniment. Trebuia să arăt impecabil. Toată îmbrăcămintea mea parcă își pierduse din farmec, dulapul mi se părea gol, iar încălțămintea trecută. Știam de un magazin online pe care-l vizitam deseori și de unde îmi mai achiziționam piese vestimentare, deoarece avea cele mai interesante haine din noile tendințe în modă. Nu m-am sfiit să îmi cumpăr o pereche de pantaloni conici, albi, eleganți care s-ar putea purta doar cu tocuri înaltă. Ar fi mers perfect cu un top scurt. Știam că se poartă stilul acesta, nu știam însă dacă este potrivit pentru eveniment. Însă în prima zi a evenimentului (deoarece a durat un weekend întreg), asta am purtat și consider că am făcut alegerea corectă.

LizzetStore.ro – producător românesc de haine de damă calitative

Perechea de pantaloni conici mi-am comandat-o de pe Lizzet Store. Aflasem de acest brand de la o bună prietenă care este atrasă doar de articole vestimentare din materiale calitative. M-am convins de calitatea produselor oferite de Lizzet, iar de atunci mi-am cumpărat cele mai multe articole vestimentare de la ei.

În legătură cu ceea ce am văzut la Londra, nu pot să vă spun decât că m-am întors acasă mai mult decât încântată. Cred că o săptămână întreagă numai despre asta am vorbit prietenilor și familiei! Era prima prezentare de modă la care participasem vreodată. Iar prima amintire legată de o mare pasiune, niciodată nu se uită. Am văzut acolo cele mai controversate tendințe în modă și colecții impresionante a unor designeri celebri. Știu că cel mai mult mi-a plăcut o prezentare de costume de baie. Mi-am luat notiție pentru a ști ce model să îmi cumpăr pentru plecarea în concediu la mare.

M-am întors din Londra, iar în colțișorul din dormitor cu reviste de modă, postere și diferite colaje făcute de mine, am adăugat badge-ul de la prezentarea de care vă spuneam. A fost o experiență extraordinară care cu siguranță va rămâne vie în amintirea mea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *