Umidificator – indispensabil pentru copilul dumneavoastra

Un copil este foarte pretentios din foarte multe puncte de vedere, iar tocmai din aceasta cauza trebuie sa avem cea mai mare grija de cerintele si nevoile acestuia. Cresterea unui copil nu inseamna doar educatie si alimentatie, ci si foarte multe alte cheltuieli (sau mai bine spus „investitii” – un copil este mult mai important decat orice suma de bani din lume) pe lucruri la care nici macar nu ne-am gandit inainte ca bebelusul nostru sa apara pe lume.

Pentru ca o atmosfera uscata ii poate face foarte mult rau copilului vostru, trebuie sa gasim o solutie sa cream in mediul in care copilul creste si se dezvolta un aer potrivit pentru acesta si cat mai curat. Atmosfera uscata apare, de regula, pe perioada iernii, cand functioneaza diverse surse de incalzire care usuca aerul si ii provoaca copilului iritatii nazale, gat uscat si nas infundat.

Un umidificator foarte bun este dispozitivul care rezolva aceasta problema si face aerului perfect pentru copilul nostru. Acesta nu numai ca are grija sa curete aerul din incapere, dar poate avea rolul si unui deodorant de camera daca este incarcat cu substante parfumate, consuma foarte putina energie electrica, isi face treaba (umidifica aerul) timp de 12 ore fara sa fie incarcat si detine si lumina de noapte integrata pentru cel mic.

La modelul din imagine primiti si garantie de 2 ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *