micoza piciorului

Cum a tratat prietena din copilarie micoza piciorului tatalui meu

Oana, prietena mea cu care am impartitcopilaria incepand de la varsta de 7 ani, are o mare pasiune pentru medicina sivrea sa se faca medic. Acum e in clasa a XII-a si invata toata ziua doarbiologie si chimie pentru ca si-a propus cu orice pret sa isi indeplineascavisul pe care il are de cand o cunosc, acela de a se face medic. Daca pana anultrecut mai ieseam impreuna la petreceri si chefuri, la cate un concert sauintr-o excursie, acum abia daca mai iesim la cate un suc si, foarte rar, incate o excursie de o zi la munte, cand simte ca nu mai poate si are nevoie saisi incarce bateriile. Sambata trecuta am fost cu ea la un suc si am vazut catde mult s-a maturizat in comparatie cu mine care sunt inca cu capul in nori sinu stiu pe ce drum voi merge in viata, cand ea stie exact ce vrea si ce are defacut pentru a ajunge unde si-a propus.

Ea vrea sa termine medicina in Romania sisa plece la matusa ei care e stabilita in Germania pentru ca acolo medicii suntrespectati si platiti pe masura importantei muncii lor, in comparatie cuRomania unde salariile sunt in continuare de mizerie in acest domeniu atat deimportant pentru sanatatea acestui popor. In fine, nu despre asta voiam sa vavorbesc acum, ci despre faptul ca tatalui meu i-a aparut o ciuperca la piciorin urma cu cateva zile. Cum Oana a fost de nenumarate ori la noi acasa si eu denenumarate ori la ea acasa, cand i-am spus de problema tatalui meu a si venitin vizita la noi pentru a vedea cum arata ciuperca tatalui meu. De cum avazut-o, ne-a si spus sa avem grija ca e foarte contagioasa, ca trebuie sarespecte cateva reguli esentiale de igiena, printre care purtarea sosetelor debumbac pe care trebuie sa le schimbe de doua ori pe zi, sa poarte pantofi depiele care asigura o buna aerisire a piciorului, Pe langa toate acestea, Oanai-a recomandat tatalui meu sa se dea cu un unguent numit Fresh Fingers care poate fi comandatde pe internet. Evident ca eu voi face comanda online, ca tatal meu nu sedescurca deloc cu tehnologia moderna.

Acum astept sa vina coletul cu crema si savad cat de repede o sa ii dispara tatalui meu micoza piciorului urmandtratamentul indicat de viitoarea doctor, prietena mea de suflet, Oana. Chiardaca drumurile noastre ni se vor desparti din toamna, sper ca vom ramane buneprietene tot restul vietii, indiferent pe ce carari ne va purta viata pefiecare dintre noi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *