surplusul de kilograme

Prietena mea a scapat de surplusul de kilograme

Prietena mea are cel mai mare suflet pecare l-am intalnit vreodata in viata mea la o persoana. M-am indragostit dinprima de ea, chiar daca era un pic mai plinuta decat restul fetelor pe carele-am cunoscut inaintea ei. Faptul ca are o minte sclipitoare, o culturabogata, ca ii place sa citeasca si sa imparta toata bunatatea din lume cu ceidin jurul ei, m-a facut sa ignor acest detaliu pe care eu il consider minor laea, dar care pe ea o macina la culme, adica kilogramele pe care le are in plus.Am vazut la ea o doza de neincredere in ea, si simt ca aceasta stare e datoratagreutatii ei.

Mai mult decat atat, cand iesim impreuna demana pe strada cred ca isi face probleme ca o sa incep sa ma uit dupa alte femei.Am incercat prin toate metodele sa o conving ca nu are motive sa-si faca astfelde griji, dar simteam mereu doza ei de neincredere datorata mai mult modului incare considera ca arata  decat datoritamodului in care eu o percep. De aceea, si-a comandat acum doua saptamani ChocolateSlim – o bautura de ciocolata conceputa special pentru a slabi rapid.

Initial nu am inteles eu de ce avea mereu la ea in ultimele zile o sticla specialala ea, din care mai bea in fiecare dimineata in loc de a manca micul dejun. Azidimineata mi-a marturist ce e cu bautura miraculoasa. Se pare ca Chocolate Slime o bautura naturala 100% ce contine goji, cacao, cafea verde, seminte de Chiasi ciuperci Ganoderma, toate acestea ajutand la slabirea rapida. Initial amstrambat din nas, dar apoi m-a intrebat voioasa daca vad vreo schimbare la ea.

M-am uitat cu mai multa atentie la ea, am analizat-o pe toate partile si,recunosc, mi se parea putin mai slaba. Atunci mi-a zis ca a slabit 5 kg in cele10 zile de cand consuma in fiecare dimineata din bautura miraculoasa si ca aede gand sa continue tratamentul pana va ajunge sa aiba atatea kilograme catedoreste ea.

M-am bucurat mult sa o vad radiind defericire si, fiindca nu aveam niciun plan de iesit in oras, mai ales ca plouaurat afara, i-am soptit ca vreau sa vad mai bine cat de mult a slabit. Intimpul asta, i-am dat jos bluza de casa, am luat-o in brate si m-am aruncatimpreuna cu ea in pat. Continuarea nu v-o spun, dar probabil ca ati dedus-osinguri….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *