internet

Internetul este o afacere daca stim sa producem continutul care se cere

Sunt foarte multe modalitati de a castiga bani pe internet si lumea a inceput sa se prinda de ele. Acest lucru este unul cat se poate de bun pentru ca avem nevoie de un mediu online cat mai dezvoltat si plin cu oameni competenti care stiu ce fac si produc un continut de calitate. Cu cat internetul romanesc este mai bogat in content de valoare, cu atat vom avea cu totii mai mult de castigat, chiar si cei care nu activeaza in acest mediu. Trebuie sa luam exemplu celor din afara si sa luam mediul online mai in serios, sa pornim idei si sa le dezvoltam dupa o lunga perioada de documentare.

Sunt foarte multe site-uri care pot produce bani frumosi celor care le administreaza, daca se face o treaba responsabila si cu cap, dupa cum urmeaza:

1. Site-urile de filme porno
Chiar daca este o nisa cu foarte multe site-uri care activeaza, pe internet este loc pentru oricine, iar cei mai buni vor castiga cel mai mult. Trebuie sa gasim micro-nise in tot ceea ce facem, cu cat mai multe micro-nise ocupate de site-urile noastre, cu atat putem castiga mai mult.

2. Site-urile cu informatii bogate pentru liceeni
Pentru ca tinerii vor sa primeasca totul de-a gata, vor cauta mereu pe internet informatii care sa-i ajute sa-si faca temele date de profesorii de la cursuri, asadar, daca suntem foarte buni in literatura, putem ridica cu usurinta un proiect online pe aceasta nisa care sa ne aduca venituri frumusele de-a lungul timpului.

3. Site-urile de jocuri
Aici functioneaza tot ce am scris la primul punct. Pentru ca site-urile de jocuri in mod general sunt ocupate de niste monstri ai internetului, trebuie sa incercam micro-nisele.

One thought on “Internetul este o afacere daca stim sa producem continutul care se cere

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *