Formatie nunta Bucuresti – cea mai buna alegere pentru evenimentul tau

Sunt unele stiluri de petreceri care nu ma atrag in niciun fel, nu pentru ca sunt eu un tip foarte pretentios când vine vorba de modul in care ma distrez, ci pentru ca nu-mi place sa ascult muzica foarte tare, la modul in care deja devine deranjanta. Nici nu imi place aglomeratia, deci cluburile nu sunt chiar pe gustul meu, nu atunci când sunt super aglomerate, iar cei care au acces in respectivul local nu sunt „sortati” de catre administratia clubului. De exemplu, ultima data când am mers intr-un club am ramas dezamagit total, erau foarte multe persoane intr-un spatiu foarte mic, iar majoritatea se foiau. Pe langa acest lucru, era si un miros de transpiratie care nu te lasa sa te distrezi asa cum ai fi vrut.

De aceea imi plac foarte mult nuntile si petrecerile de acest fel. Pe langa cele enumerate de mai sus, diferenta dintre o nunta si un club este facut clar si de muzica. Daca ai o formatie cu un repertoriu formatie nunta bogat, cu siguranta te vei distra intr-un mare fel si nu vei uita prea curând respectivul eveniment. Mie imi place foarte mult sa dansez in hore, sa ma distrez cu prietenii mei, iar asta o pot face cel mai bine la o nunta sau un botez unde suntem invitati cu totii.

63 thoughts on “Formatie nunta Bucuresti – cea mai buna alegere pentru evenimentul tau

  1. De acord cu articolul dar numai ca la fraza cu transpiratia as putea sa precizez ca si la nunta se transpira si poate mai rau, dar clar o nunta frumoasa precum voi stiti sa o faceti prin talentul vostru. Felicitari

  2. Un articol foarte interesant. Si eu prefer petrecerile cu muzica buna si dansabila in locul cluburilor. Dar asta depinde de gusturile fiecaruia. Mult succes!!

  3. de acord cu articolul.Si mie imi place foarte mult distractia.Sunteti o foarmatie foarte buna felicitari pentru talentul vostru.aveti un articol interesant.

  4. O formatie foarte buna. Multumesc blogului pentru acest articol, este foarte interesant.Pentru un eveniment reusit ai nevoie de o formatie deosebită. Formația nunta București este la înălțime.
    Recomand cu incredere

  5. aiaiai f tareeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeadorrr muzicaa,,.e superbb..e f interesant articolul…felicitariii

  6. Interesant articolul, util celor care au asemenea evenimente in agenda luand in considerare ca la orice eveniment este recomandat acest gen….

  7. De acord cu articolul.Si mie imi place foarte mult distractia.Sunteti o foarmatie foarte buna felicitari pentru talentul vostru.aveti un articol interesant.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *