Despre vacanțele de iarnă și vară

Despre vacanțele de iarnă și vară

În acest articol o să-mi argumentez o plăcere, și anume plăcerea vacanței de vară. Eu sunt adeptul anotimpurilor calde, îmi place că într-o vacanță să pot ieși afară cu prietenii, fiind îmbrăcat mai subțire și mai lejer, să pot ieși la fotbal și să mă simt bine, nu să mor de frig, să pot ieși la o terasă și tot felul de activități care se pot face pe vreme frumoasă.
Îmi place extrem de mult fotbalul, îl joc de la o vârstă foarte fragedă, din ce îmi aduc eu aminte călcam pe terenul de fotbal la vârstă de 6 ani, dar părinții îmi spun că de mic când vedeam o minge nu o lăsam o oră-două. Pentru că ador acest sport, vreau să-l practic cât mai des. Dar nu-mi place să mă duc la fotbal în sală pentru că locul este mult mai mic, nu poți șuta cum vrei și nu poți alerga atât de mult cât îți dorești. Fotbalul este sport pentru iarbă, cel puțin asta este părerea mea. Îmi place vacanța de primăvară, este specială pentru acest sport. Vremea este ideală pentru acest sport pentru că nu este nici prea cald, dar nici prea frig.
Consider că vacanțele ar trebui puse mai cu cap, adică…vacanța de iarnă trebuia să fie de doar 2 săptămâni, iar cea de primăvară trebuia mărită cu încă o săptămână. Mai este puțin și se aproprie vacanța de vară, atunci o să ne plângem că este prea cald. Eu sincer să fiu ador acel anotimp, joc fotbal în fiecare seară când se răcorește și pot face oricare activitate menționată mai sus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *