Expresoarele de cafea

Expresoarele de cafea si cartile au legatura

Mi-aurecomandat si un expresor, care nu numai ca iti face cafeau imediat, cisi aroma este una deosebita. Temperatura este alt factor care maderanjeaza la preparerea cafelei cu un aparat vechi. Mi-e nu-mi place safie prea fierbinte, pentru ca vreau in acel moment sa o beau, nu dupa10 minute. Mi-am aruncat ochii pe site si am vazut un expresor cu rasnita in care temperatura cafelei este una optima si face ca acest ritual al diminetii sa fie unul pe gustul meu. Pentru a stiam ca o sa am un expresor bun, mi-am cumparat si cateva carti dintr-o librarie online.

Niciun aparat nu dureaza o infinitate de ani, asa ca trebuie sa mai schimbdin piese, am gasit o firma care iti pune la dipozitie o gama larga deproduse. Piese Saeco sunt unele dintre cele mai bune piese pentru aparatele de cafea.
Ritualuldiminetii, cum este si numit, are si dezavantaje. Cafeaua consumata inexces, poate dauna sistemului nervos. Cafea dupa ora 4 dupa-amiaza,perturba activitatea cerebrala, iar somnul nu va fi unul linistit. Nicistomacul nu este uitat. El este iritat de cafeaua bauta pe stomacul gol.Chiar daca nu putem manca imediat dupa ce ne-am trezit, trebuie saincercam, sa avem un mic dejun copios si plin de vitamine. Sa nu uitamca daca bem cafea 4fun in fiecare dimineata,ea poate scadea aparitiadepresiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *